Buiten en binnen schilderwerk door een erkende vakschilder

Als erkende vakschilder hebben wij zowel opdrachten voor buiten en binnen schilderwerk. Verfraaiing is natuurlijk in het ogen voor veel mensen de motivatie om hun woning of pand opnieuw te laten schilderen. Maar vanuit professioneel oogpunt dient het vooral ter bescherming van uw woning of pand. Kwalitatief en hoogwaardige onderhoud is dan ook noodzakelijk voor de duurzaamheid van uw object. Goed onderhoud is investeren in de toekomst. U wilt niet geconfronteerd worden met houtrot, vochtdoorslag en dergelijke. De financiële gevolgen zijn vaak hoger dan het reguliere onderhoud. Door de verschillende weersinvloeden krijgt uw woning of pand veel te verduren. Met een professionele schilderwerkzaamheden zorgen wij ervoor dat uw woning of pand goed beschermt wordt.

Schildersbedrijf van der Klauw werkt op professionele wijze met hoogwaardige verfmaterialen die uw woning of pand op duurzame wijze beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden. Zo controleren wij vooraf uw gevel, herstellen zichtbare mankementen en zorgen dat uw schilderwerk weer op professionele wijze in goede staat wordt gebracht.

Slecht binnen schilderwerk heeft invloed op de kwaliteit van het schilder werk buiten. Dit kan ervoor zorgen dat uw buiten schilderwerk kwalitatief ook niet goed is doordat het hout wordt aangetast. Wij zien dagelijks dat door kiertjes, losgelaten kitvoegen of open verbindingen vocht in het hout treedt en deze vervolgens aantasten met bijvoorbeeld houtrot en vochtophopingen. Dit kan voorkomen worden door uw woning of pand tijdig te voorzien van goed onderhoud door deze te laten verven.

Waar moet u op letten voor buiten en binnen schilderwerk?

BINNEN: brokkelend schilderwerk, losgelaten kitvoegen, openstaande verbindingen.

BUITEN: kaal hout zichtbaar wordt, scheuren van het hout, ramen en deuren die klemmen. Afpoederen en afbladderen van de verf.

Wanneer u ziet dat er kleine scheurtjes of onregelmatigheden optreden in het schilderwerk is het direct tijd om schilderwerk te laten uitvoeren. Gebeurt dit niet dan kunnen de kosten onnodig oplopen.

Schildersbedrijf van de Klauw kan met een vakkundige en ervaren blik het schilderwerk bekijken en eventueel het vochtgehalte meten. Wij beoordelen of het schilderwerk eventueel uitgesteld kan worden of dat er direct actie ondernomen moet worden.

Schade aan het schilderwerk op staal (zoals hekwerken, garagedeuren en dergelijke) vormt zich meestal in de vorm van roest. Deze roestvorming ziet u meestal terug op plaatsen waar water op blijft staan. Of op plaatsen waar bouten en moeren zijn gebruikt ter bevestiging. Vaak zien wij ook dat er contactcorrosie ontstaat doordat twee stalen delen elkaar raken of bevestigd zijn. Het onedele metaal offerte zich op voor het edele metaal. 

Verzinkt staal

Ook verzinkt staal kan gaan roesten. Het Nederlandse klimaat tast de zinklaag aan, zo kan er “witte roet” ontstaan op het staal. Dit kan je oplossen door het zinkwerk op professionele en met hoogwaardige producten te schilderen. Op deze manier kunt u het staal beschermen tegen roestvorming. Schildersbedrijf  van der Klauw kan u helpen om te bepalen welke verfsystemen er toegepast moeten worden voor een goede hechting en langdurige bescherming mogelijk maakt.

Veelal worden ramen, deuren en kozijnen vandaag de dag uitgevoerd in aluminium. Er wordt vaak gezegd dat dit onderhoudsvrij is, helaas is dit echter niet zo. Zure regen tast ook het aluminium aan en veroorzaakt op den duur pukken- en draadvorming. Een beschermlaag biedt uitkomst om langdurige beschermen mogelijk te maken tegen corrosie.

Metselwerk

Metselwerk is onderhoud gevoelig en moet zodanig behandeld worden zodat het minder vocht opneemt. Wanneer het metselwerk geschilderd is kunnen er scheurtjes in de verlaag ontstaan en gaan bladderen. Ook kan het verf gaan vervuilen of van kleur veranderen door de weersinvloeden zoals zon en regen. Het is daarom noodzakelijk om ongeschilder metselwerk te laten behandelen en dat u regelmatig het metselwerk controleert of laat controleren om erger te voorkomen.

Beton

Beton is een harde steen dat helaas ook niet onderhoudsvrij is. Zo kan zure regen ook beton aantasten. Het beton kan dan gaan brokkelen en waar betonijzer zit roestvorming optreden. Betonreparaties zijn erg duur en dit kan dus beter voorkomen worden door een goede behandeling van het beton. Door het laten schilderen op professionele wijze wordt het beton afgesloten en kan het niet worden aangetast.

Schilderwerk

Om hoge reparatiekosten te voorkomen zal uw schilderwerk grondig geïnspecteerd moeten worden om achterstallig onderhoud en hoge kosten te voorkomen. Een gedegen inspectie vereist de nodige kennis en ervaring, dit kunt u het beste door een erkende vakschilder laten uitvoeren.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

offerte-knop

Buiten schilderwerk

binnen schilderwerk voorbereiding

binnen schilderwerk eindresultaat

 

binnen schilderwerk