sikkens producten

Ons standaard aan kwalitatieve verfproducten is Sikkens “Sikkens Innoveren en Inspireren”.

Sikkens is een merk van AkzoNobel Coatings en speelt internationaal als verfmerk een pioniersrol op de professionele verfmarkt. Innovatie en inspiratie zijn de pijlers binnen Sikkens.

Sikkens staat erom bekend sterk te zijn op het gebied  van verfsystemen en kleurtechnologie. Een inspiratiebron voor wie streeft naar een stijlvolle en functionele esthetiek. Schildersbedrijf van de Klauw is een erkende vakschilder en als professionele Sikkens partner standaard werkt met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Sikkens.

Dagelijks streven wij er naar om de technologie en verfsystemen in de verf te zetten. Zo helpen wij onze klanten hun huizen en gebouwen met kwaliteitsverf te beschermen. Naast een optimale bescherming biedt Sikkens een kleurrijk en decoratief assortiment waarin mensen met plezier wonen en werken.

De verfsystemen welke wij inzetten met Sikkens zijn gericht op de toekomst en leveren de meeste veeleisende normen op het vlak van milieu, duurzaamheid, efficiency en rendement. Sikkens biedt een compleet assortiment voor de professionele vakschilder, voor elke toepassing of ondergrond de ideale oplossing.

Sikkens staat er internationaal om bekend op hun vooruitstrevende visie op kleur en vernieuwende kleurencollecties, speciale verfeffecten en gebruiksvriendelijke werkinstrumenten. De geavanceerde kleurenmengmachines brengen wel meer dan duizenden tinten en accenten binnen handbereik.